Description

Flashcards on Untitled, created by Elena-Ema Popescu on 27/05/2020.
Elena-Ema Popescu
Flashcards by Elena-Ema Popescu, updated more than 1 year ago
Elena-Ema Popescu
Created by Elena-Ema Popescu about 4 years ago
1
0

Resource summary

Question Answer
Cum justifici diferenta dintre un plan si o vedere? Planul este o vedere de sus a intregii cladiri, iar vederea este doar o fata a cladirii
Care este importanța faptului ca locuinta se construieste dupa un plan? Planul– este cea mai importanta etapa in procesul de constructie a unei locuinte. Planificarea cu suficient timp inainte de a incepe constructia iti limiteaza schimbarile ce pot aparea in perioada de executie, schimbari ce pot avea un impact negativ important atat asupra bugetului, cat si a termenului de finalizare a constructiei.
Care este rolul machetei unei locuinte? Macheta este realizarea la scara a unui obiect, care poate fi real sau urmează a fi construit.
Ce este planul? Planul este desenul care reprezinta grafic o constructie, o asezare, un teren etc. si este executat la o anumita scara; el se obtine prin sectionarea (taierea) cladirii cu un plan orizontal imaginar, la o inaltime de 1,10 … 1,20 m.
Ce este locuinta? Locuinta este constructia formata dintr-una sau mai multe camere de locuit, cu dependintele, dotarile si utiliatile necesare, care satisfac cerintele de locuit ale unei persoane sau familii.
Ce este planul locuintei? Planul locuintei prezinta grafic, micsorate si orientate dupa punctele cardinale, obiectele existente in interior, reprezentate prin semne conventionale. Planul locuintei se poate desena pe o coala de hartie format A4 (210 × 297 mm), la scara 1:100 (adica 1 cm pe desen reprezinta 1 m in realitate), dar si la o alta scara aleasa (de exemplu, 1:50).
Ce inseamna feng shui? O veche forma de arta chinezeasca prin care se armonizeaza locuinta cu trasaturile de personalitate ale ocupantilor.
Ce inseamna o casa construita dupa regulile feng shui? O casa construita dupa regulile feng shui este o casa perfect orientata pe axa nord-sud. Esential este ca materialele de constructie sa fie naturale, lemnul si piatra fiind cele preferate.
Cum consideri ca este mai avantajos: sa se realizeze sau nu macheta unei locuinte inainte de constructia cladirii ei? Sa se realizeze macheta locuintei inainte de constructie
Cum poti aplica cunostintele din aceasta tema in activitatea ta viitoare? Aceste cunostinte se pot aplica atat la serviciu(daca se lucreaza in domeniu), cat si pentru proiectele personale de realizare a unor locuinte pentru o constructie cat mai frumoasa ca design, rezistenta ca si structura.
Show full summary Hide full summary

Similar

Memory Key words
Sammy :P
Formula for Physics IGCSE edexcel
amayagn
Devices That Create Tension.
SamRowley
Connected Educators
Remind
GCSE CHEMISTRY UNIT 2 STRUCTURE AND BONDING
ktmoo.poppypoo
Polymers, alkanes and alkenes
amira-2000
Accounting I - UNIT 1 Fundamentals
Kathleen Keller
regular preterite tense conjugation -ar verbs
Pamela Dentler
GENERAL PRACTICE-1
Luis Felipe Chávez Choque
Účto Fífa 2/6
Bára Drahošová
Anatomie - sistemul respirator 1
Eugeniu Nicolenco