Funcions financeres

Descripción

ocupacional (Funcions Excel 2010) MOS Excel 2010 Apunte sobre Funcions financeres, creado por jgfont el 19/06/2014.
jgfont
Apunte por jgfont, actualizado hace más de 1 año
jgfont
Creado por jgfont hace más de 10 años
505
0

Resumen del Recurso

Página 1

Aquesta funció s'utilitza per calcular la quota d'un préstec amb un interès i pagaments constants.Sintaxi:=PAGAMENT(Taxa;Nper;Va;[Vf];[Tipus])Castellà:=PAGO(Tasa;Nper;Va;[Vf];[Tipo])ARGUMENTS:Taxa: Obligatori. És el tipus d'interès del préstec. Si la taxa és anual s'ha de dividir pel número de pagaments que es fan durant un any.Nper: Obligatori. És el nombre total de pagaments del préstec.Va: Obligatori. És el valor actual, o la quantitat total d'una sèrie de futurs pagaments. El capital prestat.Vf: Opcional. És el valor futur o un saldo en efectiu que es vol aconseguir després d'efectuar l'últim pagament. En un préstec seria una quota residual. Si s'omet l'argument vf, se suposa que el valor és 0 (és a dir, el valor futur d'un préstec és 0).Tipus: Opcional. És el nombre 0 (zero) o 1 i indica quan vencen els pagaments.EXERCICI: prestec_.xls

Retorna el pagament sobre el capital d'una inversió durant un període determinat basant-se en pagaments periòdics i constants, i en una taxa d'interès constant.Sintaxi:=PAGPRIN(taxa;període;nper;va;[vf];[tipus])Castellà:=PAGOPRIN(tasa; período; núm_per; va; [vf]; [tipo])ARGUMENTS:Taxa: Obligatori. És el tipus d'interès del préstec. Si la taxa és anual s'ha de dividir pel número de pagaments que es fan durant un any.Període: Obligatori. El període per al qual es vol calcular l'interès; ha d'estar entre 1 i el màxim de número de períodes (pagaments).Nper: Obligatori. És el nombre total de pagaments del préstec.Va: Obligatori. És el valor actual, o la quantitat total d'una sèrie de futurs pagaments. El capital prestat.Vf: Opcional. És el valor futur o un saldo en efectiu que es vol aconseguir després d'efectuar l'últim pagament. En un préstec seria una quota residual. Si s'omet l'argument vf, se suposa que el valor és 0 (és a dir, el valor futur d'un préstec és 0).Tipus: Opcional. És el nombre 0 (zero) o 1 i indica quan vencen els pagaments.

NOTA. El resultat d'aquesta funció apareix en signe negatiu. Si el volem amb valor positiu, hem d'afegir davant del Va el signe "menys": =Pagament(Taxa;Nper;-Va;Vf;Tipus)

Retorna l'interès pagat en un període específic per una inversió basant-se en pagaments periòdics constants i en una taxa d'interès constant.Sintaxi:=PAGI(taxa;període;nper;va;[vf];[tipus])Castellà:=PAGOINT(tasa; período; núm_per; va; [vf]; [tipo])ARGUMENTS:Taxa: Obligatori. És el tipus d'interès del préstec. Si la taxa és anual s'ha de dividir pel número de pagaments que es fan durant un any.Període: Obligatori. El període per al qual es vol calcular l'interès; ha d'estar entre 1 i el màxim de número de períodes (pagaments).Nper: Obligatori. És el nombre total de pagaments del préstec.Va: Obligatori. És el valor actual, o la quantitat total d'una sèrie de futurs pagaments. El capital prestat.Vf: Opcional. És el valor futur o un saldo en efectiu que es vol aconseguir després d'efectuar l'últim pagament. En un préstec seria una quota residual. Si s'omet l'argument vf, se suposa que el valor és 0 (és a dir, el valor futur d'un préstec és 0).Tipus: Opcional. És el nombre 0 (zero) o 1 i indica quan vencen els pagaments.

NOTA. El resultat d'aquesta funció apareix en signe negatiu. Si el volem amb valor positiu, hem d'afegir davant del Va el signe "menys": =PAGI(taxa;període;nper;-va;[vf];[tipus])

Retorna la quantitat d'interès pagat d'un préstec entre els arguments per_inicial i per_final.Sintaxi:=PAGO.INT.ENTRE(taxa;núm_per; vp; per_inicial; per_final; tipus)Castellà:=PAGO.INT.ENTRE(tasa; núm_per; vp; per_inicial; per_final; tipo)ARGUMENTS:Taxa: Obligatori. És el tipus d'interès del préstec. Si la taxa és anual s'ha de dividir pel número de pagaments que es fan durant un any.Nper: Obligatori. És el nombre total de pagaments del préstec.Vp: Obligatori. És el valor actual, o la quantitat total d'una sèrie de futurs pagaments. El capital prestat.Per_inicial: Obligatori. El primer període del càlcul. Els períodes de pagament es numeren començant per 1.Per_final: Obligatori. L'últim període del càlcul.Tipus: Obligatori. És el nombre 0 (zero) o 1 i indica quan vencen els pagaments.

NOTA. El resultat d'aquesta funció apareix en signe negatiu. Si el volem amb valor positiu, hem d'afegir davant del nom de la funció el signe "menys":=-PAGO.INT.ENTRE(taxa;núm_per; vp; per_inicial; per_final; tipus)

Retorna la quantitat acumulada de capital pagat d'un préstec entre els períodes (per_inicial i per_final).Sintaxi:=PAGO.PRINC.ENTRE(taxa;núm_per; vp; per_inicial; per_final; tipus)Castellà:=PAGO.PRINC.ENTRE(tasa; núm_per; vp; per_inicial; per_final; tipo)ARGUMENTS:Taxa: Obligatori. És el tipus d'interès del préstec. Si la taxa és anual s'ha de dividir pel número de pagaments que es fan durant un any.Nper: Obligatori. És el nombre total de pagaments del préstec.Vp: Obligatori. És el valor actual, o la quantitat total d'una sèrie de futurs pagaments. El capital prestat.Per_inicial: Obligatori. El primer període del càlcul. Els períodes de pagament es numeren començant per 1.Per_final: Obligatori. L'últim període del càlcul.Tipus: Obligatori. És el nombre 0 (zero) o 1 i indica quan vencen els pagaments.

Mostra d'un quadre d'amortització d'un préstec.Utilitza les cinc funcions financeres exposades més de la funció condicional SI (....)Enllaç.

pagament

pagi

pago.int.entre

pagprin

pago.princ.entre

Mostrar resumen completo Ocultar resumen completo

Similar

Funcions Excel 2010
jgfont
Chino Mandarín Básico
Diego Santos
seis procesos de la ARH. Administración de Recursos Humanos
hcoloradocruz39
TECNICAS DE REDACCION
VICTOR OSPINA
Miembro Superior
maca.s
FIRST CERTIFICATE: Linking words
sandraselva2006
Fin de Curso: Preguntas para nuestros alumnos
Diego Santos
Hábitos de Estudio Recomendados para Exani-II
juanmadj
El mentefacto conceptual y sus partes
NEIL BERNAL R.
1 The Universe and the solar system
Rafael Marañon viedma
Test Estructuras II: Tipos de esfuerzos I
Pedro Landín