Karakterizacija likova

Descripción

Karakterizacija likova Družba Pere Kvržice Mate Lovraka
Marija Kuncevic
Fichas por Marija Kuncevic, actualizado hace más de 1 año
Marija Kuncevic
Creado por Marija Kuncevic hace más de 7 años
755
0

Resumen del Recurso

Pregunta Respuesta
On je neustrašivi vođa. Glavni je pokretač i organizator. Znanje stečeno u školi koristi u životu, ne voli nepravdu, pomaže svima! PERO KVRŽICA
On i Pero žive na kraju sela. Perina je "desna ruka". Nije mu važno što on nije vođa. Voli se šaliti, ali je iskren i pouzdan. ŠILO Koje mu je pravo ime?
On je "dobri duh" družbe. Iako je najmlađi je, ima osjećaj za pravdu. Želi biti ravnopravan s ostalima. MILO DIJETE Koje je njegovo najslavnije djelo?
On je prvi ušao u bunar izvidjeti situaciju. Voli jesti. Marljiv je i čini sve što mu se kaže. Odan Peri i družbi. MEDO Medino ime je ...
On je nepouzdan i povodljiv. Okreće leđa družbi, s još nekoliko dječaka uništava mlin, ali se na kraju ponovno vraća u družbu. BUDALA Kako je Budala pomogao družbi?
Iako je bio dio družbe, izdaje Peru jer on želi biti vođa. Osniva svoju družbu s kojom uništava mlin. DIVLJAK Kada ga je učitelj upoznao onakvim kakav jest?
One su zadnje ušle u družbu kada im je Divljak otkrio plan. Iako su djevojčice, ne odaju tajnu. Marljive su i uljepšavaju okoliš mlina. DANICA I MARIJA Što su radile djevojčice?
Nakon što su ih Budala i DIvljak izdali, na Perin prijedlog u družbu su ušli njih dvojica. Rade sve što i družba, čuvaju tajnu. MILOŠ I ĐORĐE Zašto je Pero predložio da i oni budu dio družbe?
Mostrar resumen completo Ocultar resumen completo

Similar

Mis Recursos de Programación
maya velasquez
VOCABULARY-Lesson 1-FCE Result
Lolie
Apuntes sobre Modelos Atómicos - Rutherford y Bohr
Raúl Fox
El Cerebro Humano
Ximena Olivera
INGENIERIA DE LAS TELECOMUNICACIONES
Alejandra Diaz Ibarra
Present Simple
Billy Yañez
Ley Orgánica de la Administración Pública Federal.
Miguel Guizar
FARMACOCINETICA
sofia collazos
Uso De Los Tiempos Verbales
Laura -
IBM Integration Bus V10 Application Development
Jhon Diaz