Bulvino

Description

Дустрибуция на вино и аксесоари
Stefka Pavlova
Flashcards by Stefka Pavlova, updated more than 1 year ago
Stefka Pavlova
Created by Stefka Pavlova about 8 years ago
8
0

Resource summary

Question Answer
Bulgariana каберне совиньон Прекрасеният виолетов цвят с аромат на нар и череши, са само началото на едно прекрасно изживяване още с първата глътка вино. Неустоимият чар който придава на вашата трапеза, превръща удоволствието и насладата от храната в ежедневие.
Bulgariana Мерло Прекрасен рубинен цвят, приятно съчетан с галещ плодов аромат на синя слива, къпини и малини. Елегантният и прекрасен вкус ви карат да усетите аромата на приятна свежест и плътен плодов вкус. Прекрасно питие за всекидневна консумация..
Bulgariana Шардоне Приятен златист цвят съчетан с разнообразни аромати на цитрусови и екзотични плодове, украсено с вкус на узрели праскови. Приятно удоволствие в съчетание с вашия обяд или вечеря.
BULGARIANA Каберне Совиньон & Сира Това отличено с награди вино е 50% Каберне Совиньон и 50% Сира. Отличава се с дълбок, тъмен цвят. Уханието му носи аромата на Прясно изцеден сок от черно френско грозде и къпини, комбинирани с галещи сетивата нотки на печено кафе.
Bulgariana Совиньон Блан Пленяващо съчетание на екзотични вкусове, с преобладаващи аромати на ананас и манго. Неустоимо удоволствие за вашата трапеза.
Show full summary Hide full summary

Similar

Study Plan
mlanders
Gothic vocabulary
lizzie.lambrou
Break-even Analysis - FLASH CARDS
Harshad Karia
Themes in Pride and Prejudice
laura_botia
Key Terms - Religion and community cohesion
jackson.r08
OCR gcse computer science
Jodie Awthinre
Chemistry revision
Jordyn Niu
DEV I Part II
d owen
Maths: Formulas for Areas & Perimeters of Shapes
Annan S
AWS – Solution Architect Associate Level Certification - Mock Test
stephon