INFOGRAFIA CALOSTRE

Descrição

Realitzar una infografia del procés de recollida, anàlisis i manteniment del calostre en la salut dels vedells
QUETA BOSCH
Notas por QUETA BOSCH, atualizado 28 dias atrás
QUETA BOSCH
Criado por QUETA BOSCH 28 dias atrás
0
0

Resumo de Recurso

Página 1

LA IMPORTÀNCIA DEL CALOSTRE

Amb els recursos que trobareu a continuació i amb l'explicació que hem fet a classe cal resoldre la següent qüestió.  TREBALLES D'AUXILIAR VETERINARI EN UN GRUP DE VETERINARIS I VETERINARIES BOVINS. HAN DETECTAT QUE HI HAN MOLTS PROBLEMES A LA SEVA ZONA AMB ELS VEDELLS ACABATS DE NÈIXER. HAN RESOLT QUE EL PROBLEMA ESTÀ EN COM ELS RAMADERS RECULLEN EL CALOSTRE I QUE EN PRIORITZEN.  ET DEMANEN QUE REALITZIS UNA INFOGRAFIA QUE RECORDI AL RAMADER ASPECTES IMPORTANTS DEL CALOSTRE PERQUÈ PUGUI MILLORAR AQUESTA SITUACIÓ.

Página 2

COM FER L'ACTIVITAT?

La vostra infografia ha d'estar fet amb el Canva, 1 full, visualment atractiva, sintètica Recordeu que els ramaders ja saben que és el calostre, la infografia no és per explicar què és Cal destacar quin calostre és el millor per conservar Com cal conservar el calostre Com podem analitzar la qualitat del calostre Avantatges i desavantatges de fer un bon encalostrament (com afecta al vedell) Com afecta a l'explotació un mal encalostrament

Agrupaments: grups de 4 o 5 alumnes, (aleatoris triat pel docent) Execució: en horari de classe Avaluació: el grup haurà de presentar oralment la seva infografia i defensar-la Avaluació: coavaluació entre grups i docent (Rúbrica)

Semelhante

Daniela e Isabel
isabelmejia.13
Animales
Adanary López
Animales de la granja
hanny Rodriguez
El texto y sus propiedades
Javier Martín
animales de la granja
claudia delgado lopez
INFOGRAFIA CALOSTRE mapa mental
QUETA BOSCH
la mascara de vaca
KARINA ROBLEDO
VACACIONES
titi_mona01
RELACIÓN ENTRE LOS SERES
Francisco Javier Gómez Delgado
LA GRANJA VILLA
catttminaya