MATES 1

Descrição

MATES MATES Slides sobre MATES 1, criado por Aitana Mayals Garcia em 30-11-2017.
Aitana Mayals Garcia
Slides por Aitana Mayals Garcia, atualizado more than 1 year ago
Aitana Mayals Garcia
Criado por Aitana Mayals Garcia mais de 6 anos atrás
11
0

Resumo de Recurso

Slide 1

    1. NOMBRES I NUMERACIÓ
    1.1 SENTIT NUMÈRIC   1.2 APRNENTATGE DE LES PARAULES NOMBRE 1.3 NIVELLS DE DOMINI EN L'APRENENTATGE DE LA SEQÜÈNCIA NUMÈRICA 1.4 NIVELLS DE DOMINI EN L'APRENENTATGE DELS SIGNIFICAT DE NOMBRE COM A ORDINAL D'UN OBJECTE O UN CARDINAL D'UN CONJUNT   1.5 APRENENTATGE DE L'ORDRE NUMÈRIC   1.6 APRENENTATGE DEL SISTEMA ESCRIT   1.7 CONEIXEMENTS PREVIS A L'APRENENTATGE DEL VALOR RELATIU DE LES XIFRES

Slide 2

    1.1 SENTIT NUMÈRIC
        Conèixer les regles i l'estructura del sistema de numeració. Capacitat per usar els nombres i les seves relacions en la vida quotidiana.

Slide 3

    INICI Activitats prenumèriques de classificació i ordenació de col·leccions Relacions (pocs, molts, més que, igual que, menys que ...) Amprendre els nombres de l'1 al 10.CARDINAL I ORDINAL (es construeix mitjançant l’activitat de comptar) DIFICULTAT  Canvis de desenes a centenes i de centenes a milers . . Conèixer les regles i l'estructura del sistema de numeració. Capacitat per usar els nombres i les seves relacions en la vida quotidiana.
    1.2 PARAULES - NOMBRE

Slide 4

    1.3 SEQUENCIA NUMÈRICA
      NIVELLS D'APRENENTATGE DE LA SEQÜÈNCIA NUMÈRICA:   Nivell corda (capaç de recitar des de 1 un tram de la sèrie numèrica, però no separa correctament les paraules)   Nivell cadena que no es trenca  (és capaç de recitar des de 1 un tram de la sèrie numèrica i separa correctament les paraules)En aquest nivell ja es pot comptar)   Nivell cadena que es pot trencar (és capaç de recitar un tram de la sèrie numèrica començant per un número diferent del 1)    

Slide 5

    1.4 SIGNIFICAT ORDINAL O CARDINAL
      Nombre cardinal (sense comptar)   (entre 2 i 4 anys)  Reconèixer el cardinal de conjunts de 1, 2, 3, o 4 elements de manera global.Nombre cardinal  (entre 4 i 7 anys)    Responen correctament ¿quants n’hi ha? i    Són capaços de cardinar un conjunt.Nombre ordinal  (entre 3 i 5 anys) Reconeixen l’ordinal d’un element però no poden dir quants elements té el conjunt.
      Errors en la tècnica de comptar Errors en el recitat de la sèrie. Errors en la coordinació un a un. Errors en la partició, tornar a comptar elements o deixar-ne algun sense comptar.

Slide 6

    1.5 APRENENTATGE DE L'ORDRE NUMÈRIC
        Saber el tram numèric permet als nens saber quin nombre és anterior o posterior.Regles formals del ordre numèric: a=b (a i b tenen les mateixes xifres) a>b (a té més xifres que b)      

Slide 7

    1.6 APRENDRE EL SISTEMA ESCRIT
      ETAPESEscriure els nombres del 1 al 9.   (Recorregut correcte)Escriure nombres de dues o més xifres. (els nens aprenen a escriure nombres sense conèixer el valor de les xifres)  
    NIVELLS D'APRENENTATGE   Primera fase (el nen escriu correctament els nombres però no sap el perquè)Segona fase (el nen sap que només hi ha una manera d’escriure un nombre)Tercera fase (el nen relaciona la notació escrita dels  nombres amb el principi de valor relatiu)    

Slide 8

    1.7 CONEIXEMENTS PREVIS
      Una xifra: - Saber la sèrie numèrica de l'1 al 9. - L’aspecte cardinal del 1 al 9 (quants n’hi ha). - Saber llegir els símbols del 0 al 9.  - Associar els nombres de 0 a 9 amb conjunts d’elements.   - Saber escriure del 0 al 9 si s’escolta els nombres o es veu una col·lecció d’elements. - Saber descompondre els números.  
      Mes d’una xifra:   - Comptar d’un en un i de deu en deu. - Sumar oralment desenes amb unitats.  - Interpretar les paraules nombre com a cardinals i ordinals. - Saber que si sumem una unitat obtenim el nombre següent. - Saber que si sumem una desena obtenim la desena següent.     

Semelhante

Matemáticas- Álgebra
dayana burguez
Tablas (1) del 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 y 10
Miguel Greciano
Matemáticas: Operaciones Basicas
slipknothacker
Tablas del 2 y 4, sumas y restas
Miguel Greciano
Tablas del 1, 2 y 4, sumas y restas
Miguel Greciano
SISTEMES D'EQUACIONS
Mariona Miró
Áreas y Volúmenes de Cuerpos Geometricos
Álvaro Barrero
Tablas del 1, 2, 4 y 5
Miguel Greciano
Tablas del 1, 2, 3, 4, 5, 6 y 10
Miguel Greciano
POLIEDROS
amandarina4
Tablas del 1, 2, 4, 5 y 10
Miguel Greciano