Presentació de la Part3 acabada. Punt 3.3.1 i 3.3.2. Introducció a la didàctica de les propietats

Descrição

Slides sobre Presentació de la Part3 acabada. Punt 3.3.1 i 3.3.2. Introducció a la didàctica de les propietats , criado por jfs14unimatemàtiques em 20-12-2015.
jfs14unimatemàtiques
Slides por jfs14unimatemàtiques, atualizado more than 1 year ago
jfs14unimatemàtiques
Criado por jfs14unimatemàtiques mais de 8 anos atrás
5
0

Resumo de Recurso

Slide 1

    Introducció a la didàctica.
    La comprensió inicial que tenen els infants de les propietats de les operacions es basa en el que poden observar a partir de la utilització d'elements i fets concrets. Aquesta observació els porta a la generalització i a l'abstracció de les propietats de les operacions bàsiques estructurals, com són la suma i la resta. Cada propietat comporta un nivell de dificultat de comprensió.

Slide 2

    Canvia la didàctica- Materials
    S'ha de treballar amb activitats de material manipulable, fins i tot els dits de les mans, perquè sigui més visible i comprensible, també hi ha activitats dialèctiques per practicar el càlcul. Aquestes proporcionen que abans de fer una operació, podem qüestionar-los amb diferents preguntes, com per exemple: <<Quina resposta et sembla que sortirà aproximadament?>> << Busca una situació que es resolgui fent servir aquesta operació>>  Entre d’altres preguntes i suggeriments organitzem una discussió a l’aula, per tal que el docent i el discent  puguin  observar i conèixer la seva capacitat de fer-ho.  

Slide 4

Slide 5

Slide 6

    Activitats dialèctiques
    Per practicar el càlcul, abans de fer una operació, podem qüestionar-los amb diferents preguntes, com: <<Quina resposta et sembla que sortirà aproximadament?>> << Busca una situació que es resolgui fent servir aquesta operació>>  Entre d’altres preguntes i suggeriments organitzem una discussió a l’aula i podem  observar i conèixer la seva capacitat de fer-ho.  

Slide 7

    Propietats:
    Propietat associativa: Associabilitat de l'addicció (suma) i no associabilitat de la subtracció( la resta)               Per exemple: (2+5)+1= 2+(5+1)      /// 25-(5-2) no és igual (25-5)-2              Resultats:     (8)     = (8)                   (22)        no es igual    (18)  Propietat commutativa: canvia l'ordre dels nombres però això no altera el resultat dels factors.                Per exemple: 3+2= 2+3 à l’ordre no altera el resultat  (5=5)                 3-2 no és igual que 2-3à l’ordre altera el resultat     Propietat distributiva: distributivitat del producte respecte de la suma i la de la  resta.                  Per ex: (5+3)x4= 5x4+3x4 // (5-3)x4 = 5x4-3x4 Invariància de la diferència entre dos nombres quan els hi sumem o restem el mateix a tots dos:  Per ex: 5-3=(5+1) -(3+1)=6-4               **(5-3=2// 6-4=2)**  Operacions inverses: la resta és la inversa de la suma i la divisió de la multiplicació.  O sigui: SUMA = MULTIPLICACIÓ // RESTA= DIVISIÓ                          

Slide 8

Slide 9

    Enllaços per practicar les propietats
     Disponible en: http://www.xtec.cat/~msolduga/menu/finestra/mates.htm --> (Per practicar les propietats) http://matematica1.com/operaciones-combinadas-de-suma-y-resta-actividades-y-ejercicios-para-ninos-de-primero-de-primaria-en-pdf/ https://www.youtube.com/watch?v=-WzkbmOdmoI -->  (Vídeo de Presentació reglets M.Antònia Canals ) https://www.youtube.com/watch?v=p0LW93TeGMs --> (Aprendre matemàtiques jugant, amb la presència de M. Antònia Canals)  

Semelhante

Phrasal Verbs
Alessandra S.
Literatura Brasileira
Alessandra S.
Que tipo de professor você é?
Luiz Fernando
BIOQUÍMICA CELULAR
paulo.ximendes
7 passos para criar flashcards que funcionem
Luiz Fernando
Princípios da Química
GoConqr suporte .
Regras para Crase
Bia aaa
RENASCIMENTO CULTURAL
Lucas Villar
Mercantilismo
Professor Junior
Questões SUS - ANVISA
Thiago Ferreira
Questões Estatuto dos Militares lei n°. 6.880
Alan Amanthea