Bulvino

Description

Дустрибуция на вино и аксесоари
Stefka Pavlova
Flashcards by Stefka Pavlova, updated more than 1 year ago
Stefka Pavlova
Created by Stefka Pavlova about 8 years ago
8
0

Resource summary

Question Answer
Bulgariana каберне совиньон Прекрасеният виолетов цвят с аромат на нар и череши, са само началото на едно прекрасно изживяване още с първата глътка вино. Неустоимият чар който придава на вашата трапеза, превръща удоволствието и насладата от храната в ежедневие.
Bulgariana Мерло Прекрасен рубинен цвят, приятно съчетан с галещ плодов аромат на синя слива, къпини и малини. Елегантният и прекрасен вкус ви карат да усетите аромата на приятна свежест и плътен плодов вкус. Прекрасно питие за всекидневна консумация..
Bulgariana Шардоне Приятен златист цвят съчетан с разнообразни аромати на цитрусови и екзотични плодове, украсено с вкус на узрели праскови. Приятно удоволствие в съчетание с вашия обяд или вечеря.
BULGARIANA Каберне Совиньон & Сира Това отличено с награди вино е 50% Каберне Совиньон и 50% Сира. Отличава се с дълбок, тъмен цвят. Уханието му носи аромата на Прясно изцеден сок от черно френско грозде и къпини, комбинирани с галещи сетивата нотки на печено кафе.
Bulgariana Совиньон Блан Пленяващо съчетание на екзотични вкусове, с преобладаващи аромати на ананас и манго. Неустоимо удоволствие за вашата трапеза.
Show full summary Hide full summary

Similar

Biology Unit 1
hannahsanderson1
Food Technology - KEY TERMS
Dani Whitrick
Digestive System Pre/Post Quiz
mkelemete
B1.1.1 Diet and Exercise Flash Cards
Tom.Snow
Plant and animal cells
Tyra Peters
CHEMISTRY TEST
kingi kigongo
Themes in Othello
Rebecca Hunter
LINEA DEL TIEMPO DE LA EVOLUCION DEL MICROSCOPIO
valentina brizio
Část 2.
Gábi Krsková
Specific Topic 7.2 Timber
T Andrews
NSI / PSCOD/ ASSD
Yuvraj Sunar