Prezentare plan locuinta

Descrição

Slides sobre Prezentare plan locuinta, criado por Elena-Ema Popescu em 27-05-2020.
Elena-Ema Popescu
Slides por Elena-Ema Popescu, atualizado more than 1 year ago
Elena-Ema Popescu
Criado por Elena-Ema Popescu aproximadamente 4 anos atrás
1
0

Resumo de Recurso

Slide 1

      Definitie            Planul este desenul care reprezintă grafic o construcție, o așezare, un teren etc. și este executat la o anumită scară.            El se obține prin secționarea (tăierea) clădirii cu un plan orizontal imaginar, la o înălțime de 1,10 … 1,20 m. Locuința este construcția formată dintr-una sau mai multe camere de locuit, cu dependințele, dotările și utilitățile necesare, care satisfac cerințele de locuit ale unei persoane sau familii.  
    Planul locuintei

Slide 2

    Planul locuinței prezintă grafic, micșorate și orientate după punctele cardinale, obiectele existente în interior, reprezentate prin semne convenționale. Planul locuinței se poate desena pe o coală de hârtie format A4 (210 × 297 mm), la scara 1:100 (adică 1 cm pe desen reprezintă 1 m în realitate), dar și la o altă scară aleasă (de exemplu, 1:50).

Slide 3

    Semnele convenționale sunt des folosite la realizarea planurilor de locuințe.Pentru reprezentarea instalațiilor de utilități existente în locuință se folosesc semne, linii și culori convenționale.
    Semne convenționale

Slide 4

    Tipuri de locuințe
    Locuința poate fi de două feluri  Individuale       Fixe : colibe,igluu,locuință actuala (gospodărie individuală cu anexe gospodărești) Mobile: corturi,iurte Colective-blocuri-apartamente Cu o singură cameră Cu două camere Cu trei camere Cu patru camere Cu cinci camere

Slide 7

    Etapele realizării unui plan de locuință
    Etapele realizării unui plan de locuință sunt Stabilirea orientării față de punctele cardinale și notarea lor pe plan Alegerea scării de reprezentare Trasarea perețiolor Reprezentarea ferestrelor,geamurilor Reprezentarea pieselor de mobilier și a altor  obiecte specifice fiecărei încăperi.

Semelhante

Noções Gerais de Direito Administrativo
Alynne Saraiva
Simulado de história
Alessandra S.
RESUMOS EXAME GEOGRAFIA A
beatriizcunha
Como Estudar Matemática
GoConqr suporte .
Português para Vestibular
GoConqr suporte .
Química - Introdução
Carine Campos
SIMULADÃO EA-HSG TRADIÇÕES, USOS, COSTUMES E LINGUAGEM DO MAR
isac rodrigues
Pronomes
anginhayme
Classificação Periódica dos Elementos
Mariana Nogueira
RESUMO DE LITERATURA (PARTE 1)
Ana Loss
Hebreus, Fenícios e Persas
Júlia Flores